Latente Talenten

Kadobon


 
Latente Talenten Kadobon voor schilderles of tekenles
De kadobon is een waardebon, besteedbaar bij Latente Talenten te Halle voor één of meer les-onderdelen. De kadobon kost dus evenveel als het gekozen lesonderdeel waar het betrekking op heeft.

U kunt kiezen voor een of meerdere Roosterles(sen), of een Thema Workshop. 

Voor volledige prijslijst, zie Prijstabel
 
De kadobon is bedoeld om vrienden en vriendinnen, familieleden of andere relaties kennis te laten maken met schilderen of tekenen bij Latente Talenten. Ook als zij kortere of langere tijd in de Achterhoek verblijven, op vakantie of op bezoek, kunt u hen verrassen met een creatief uitstapje.
De ontvanger van de kadobon kan zelf datum en tijd afspreken, maar dit kan ook door uzelf tijdens de bestelprocedure worden afgesproken met Latente Talenten, docente Vera van Loon.

Online bestellen van de kadobon

U kunt de kadobon bestellen door hieronder de nodige gegevens in te vullen. Naar aanleiding van uw bestelling wordt er eerst nog contact met u opgenomen, want de bestelling wordt pas definitief na ontvangst van alle informatie en betaling. NB - Alle velden hieronder moeten volledig worden ingevuld, anders wordt de bestelling niet verzonden.